Gebruik de code boek15 en ontvang 15% korting bij aankoop van tenminste twee boeken
Voornaam van het kind:
KERSTBOEK DEEL 1!
Persoonlijk kerstboek
Voorbeeld van Naam en Naam en het betoverende kerstfeest

Naam en Naam en het betoverende kerstfeest

€ 23,99
Personaliseer het boek ⬇

2 hoofdpersonen. Meerdere haarstijlen mogelijk!
Het vervolg op dit verhaal heet "Een avontuurlijk kerstcadeau voor Naam en Naam". Beide boeken zijn ook prima afzonderlijk van elkaar te lezen.Dit verhaal gaat over samen met vereende krachten iets moois bereiken. Voeg daar een vleugje kerstmagie en een scheutje avontuur aan toe en een prachtige kerstvertelling is het resultaat!

‘Lieve Kerstman. Als je dit hoort, help ons dan alsjeblieft om onze dieren levend te maken. In elk geval vandaag, zodat ze naar ons kerstfeest kunnen komen….’.

De twee hoofdpersonen in dit boek verheugen zich op het kerstfeest. Om de tijd te doden spelen ze samen in het bos en maken ze dieren van dennenappels en stokjes. Ze praten over hoe leuk het zou zijn als hun zelfgemaakte dieren tot leven konden komen. Ze stellen zich voor hoe ze samen met hen een fantastisch kerstfeest in het bos zouden voorbereiden.
Dan trekt er plotseling een windvlaag door het bos. Een vallende ster licht de hemel op en op magische wijze worden de dieren één voor één wakker.

IJverig gaan de kinderen en de dieren samen aan de slag om het meest sprookjesachtige kerstfeest te organiseren dat er ooit in het bos heeft plaatsgevonden. De kinderen nodigen alle mensen uit waar ze veel om geven. En wie weet duikt ook de Kerstman nog op met zijn rendieren?

Schrijver: Anne Mette K Olesen
Illustrator: Meike Schneider

Leeftijdsklasse
4 tot 9 jaar
pages
24 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.

Personaliseer Naam en Naam en het betoverende kerstfeest

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het 1e kind

 

Gegevens over het 2e kind

Dit kind kan bijv. een broer of zus, neefje of nichtje, vriendje of vriendinnetje zijn van het 1e kind.
 

Ouders van het 1e kind - kies eerst aantal!

Schrijf hier de naam van ÉÉN ouder/bonusouder van het 1e kind. Dit is de persoon die de kinderen toestemming geeft om kerst te vieren in het bos. Deze persoon wordt niet afgebeeld.
Schrijf hier de naam van ÉÉN ouder/bonusouder van het 1e kind. Dit is de persoon die de kinderen toestemming geeft om kerst te vieren in het bos. Deze persoon wordt niet afgebeeld.

Overige gasten op het feest - kies eerst aantal!

Dit kan zowel een kind als een volwassene zijn. Deze persoon wordt niet afgebeeld.
Dit kan zowel een kind als een volwassene zijn. Deze persoon wordt niet afgebeeld.

Zo gaan we met jouw gegevens om 🛡

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.