Naam van het kind:
Nieuw!

Naam ontmoet de bosdieren

€ 21,99
Personaliseer het boek

Dierenboek voor de allerkleinsten.

Een lief en gezellig boek, waarin de kleine hoofdpersoon een uitstapje maakt naar het bos om alle bosdieren en hun schattige jongen te ontmoeten. Wat is er leuker voor een kind dan een dag door te brengen in het bos en daar samen met een volwassene waar het veel om geeft van alles te beleven!

In het bos ontmoeten het kind en de volwassene o.a. de vos en haar nieuwsgierige welpjes, de huppelende haas en de schattige herten, die dol zijn op appels. Bij het bosmeertje zien ze de kwakende kikkers en de kleine kikkervisjes. En op de bodem van het bos wemelt het van de kleine kriebeldiertjes. Bovenin de boom ontdekken ze de roffelende specht, de roepende bosuil en niet te vergeten de verstrooide eekhoorn, die zijn nootjes kwijt is.

Tijdens het voorlezen wordt het kind actief betrokken bij het verhaal, door bijvoorbeeld te tellen en te zingen, te roepen als een uil, te kwaken als een kikker en de eekhoorn te helpen om zijn nootjes terug te vinden!

Het boek is zeer geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het is een leerzaam boek waarin een volwassene samen met een kind of kleinkind een bezoekje brengt aan het bos. In dit verhaal spelen één kind en één volwassene de hoofdrol. De rest van het gezin of andere personen kunnen eventueel meespelen in een bijrol. Het boek is daarmee bij uitstek geschikt voor eenoudergezinnen.

Schrijver: Anna Dybdal  Illustrator: Ewa Delgado 
Leeftijdsklasse
0 tot 4 jaar
pages
24 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label

Personaliseer Naam ontmoet de bosdieren

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 160 tekens).

Gegevens over het kind

 
Schrijf de naam van de stad of het dorp waar het kind woont.

Gegevens over de volwassene die met het kind op stap gaat

 

Overige personen

Schrijf de naam van de persoon die het kind uitzwaait als het op stap gaat. Deze persoon komt niet voor op de afbeeldingen. Je mag hier ook meerdere namen invullen: plaats een komma tussen de verschillende namen.
Schrijf de naam van de persoon die het kind uitzwaait als het op stap gaat. Deze persoon komt niet voor op de afbeeldingen.

Zo gaan we met jouw gegevens om

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.