Mijn Liefste Boek - met heel ons hart!De oprichters Hella en Henrik

 

Wij werken met hart en ziel aan Mijn Liefste Boek...

Mijn Liefste Boek is onze gezamenlijke droom en passie. Ons werk met kinderen en persoonlijke kinderboeken vormt onze dagelijkse inspiratie en motivatie.

Met onze persoonlijke kinderboeken proberen wij het dagelijks leven van kinderen en gezinnen fraaier, gezelliger en ongecompliceerder te maken. Een moment van samenzijn en aandacht voor elkaar tijdens het drukke leven van alledag.


Wij maken dagelijks persoonlijke boeken voor kinderen, waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Bij je bestelling geef je de naam van het kind en andere specifieke informatie op. Dankzij de persoonlijke kenmerken zoals haar- en huidskleur en bijvoorbeeld namen van familieleden of vriendjes, is elk boek een uniek cadeau. Zo tover je bij iedereen die uit het boek leest elke keer opnieuw een glimlach op het gezicht.


Hella pakt persoonlijke boeken in


Kinderen genieten van hun persoonlijke boeken

Ons universum...

De boeken van Mijn Liefste Boek zijn geschreven voor iedereen die van voorlezen houdt, vooral uit zijn of haar eigen gepersonaliseerde boek.

  • In onze persoonlijke verhalen speelt het kind altijd de hoofdrol. We hebben verschillende boeken met gevarieerde thema's, waaronder de belangrijke gebeurtenissen in het leven van het kind, zoals hoe magisch maar overweldigend het is om grote broer of grote zus te worden of voor het eerst naar school te gaan.
  • Daarnaast hebben we ook veel fantasierijke verhalen voor grotere kinderen (ca. 4-10 jaar), bijvoorbeeld over een avontuurlijke reis naar de tijd van de dinosauriërs, een reis langs alle planeten in het zonnestelsel of hoe het zou zijn om een dag te veranderen in allerlei dieren.
  • En - niet te vergeten - we hebben ook nog leuke, persoonlijke en spannende avonturen voor de allerkleinsten (ca. 1-4 jaar), over bijvoorbeeld een bezoek aan de boerderij, samen auto's kijken, een safari tussen de wilde dieren in Afrika of op ontdekkingsreis gaan tussen de grote machines.