Gebruik de code boek15 en ontvang 15% korting bij aankoop van tenmniste twee boeken.
Voornaam van het kind:
Vaarwel speentje!
Persoonlijk boek over afscheid nemen van de speen

Naam en het magische spenenelfje

€ 23,99
Personaliseer het boek

Lief boekje voor alle kinderen die afscheid gaan nemen van hun speentje!


Dit persoonlijke boek is ontwikkeld om de overgang naar een leven zonder speentje makkelijker te maken - voor zowel het kind als de ouders. Het boek is geschreven door psychologe en kinderboekenschrijfster Ina Victoria Haller.

Het boek kan worden ingezet om het kind voor te bereiden op het afscheid van het speentje. Ondersteund door de ouders en geholpen door het magische spenenelfje, die een hele reeks grappige trucjes uit zijn mouw schudt, went het kind langzaam aan het idee te gaan slapen zonder speentje. Raapt het kind uiteindelijk voldoende moed bijeen om het speentje gedag te zeggen?

Behalve een lief, fantasierijk verhaaltje over een kind en een elfje, bevat dit boek tevens een reeks suggesties voor ouders, met advies over hoe het kind gedurende dit hele proces voor te bereiden en te begeleiden.

De twee volwassenen in dit boek wonen samen met het kind. Beide ouders spelen een even grote rol in het verhaal. De volwassenen kunnen bijvoorbeeld een vader en een moeder zijn, maar ook een vader en een bonusmoeder of twee moeders.

Illustrator: Jonas Sonne  Schrijver: Ina Victoria Haller 
Leeftijdsklasse
2 tot 4 jaar
pages
32 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Bestel op tijd. Vanwege de Corona-beperkingen is je pakketje mogelijk iets langer onderweg dan de gebruikelijke 4-5 werkdagen 🚚

Personaliseer Naam en het magische spenenelfje

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het kind

 
Schrijf hier de naam van de stad of het dorp waar het kind woont.

Gegevens over de moeder

Schrijf 'mama' of de naam van de moeder of bonusmoeder. De twee volwassenen in dit boek wonen samen met het kind.

Gegevens over de vader

Schrijf 'papa' of de naam van de vader. Dit kan ook een bonusvader zijn of een tweede moeder. Deze persoon kan zowel een man als een vrouw zijn. De twee volwassenen in dit boek wonen samen met het kind.
 

Informatie over het cadeautje

Schrijf hier welk cadeautje het kind krijgt als het afscheid neemt van het speentje. BELANGRIJK!! Schrijf 'een' voor het woord (dus NIET 'de' of 'het') en schrijf het met een kleine letter!!

Informatie over de plek waar de speen wordt ingeleverd

Schrijf hier bij wie of op welke plek de speentjes worden ingeleverd. BELANGRIJK!! Schrijf 'de' of 'het' voor het woord (dus NIET 'een') en schrijf het met een kleine letter!! (tenzij het een eigennaam is)

Zo gaan we met jouw gegevens om

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.