Voornaam van het kind:
Op safari met één kind!
Persoonlijk dierenboek

Naam en de wilde dieren

€ 21,99
Personaliseer het boek

Persoonlijk dierenboek voor de allerkleinste kinderen!
Dit boek kan ook gemaakt worden voor twee kinderen: "Naam" en "Naam" en de wilde dieren.

Onze lieve kleine hoofdpersoon houdt van dieren en is thuis druk bezig met leeuwtje spelen. Gelukkig doen de volwassenen graag mee. Ze spelen dat ze op pad gaan om alle spannende dieren te zien die in Afrika wonen!

Op de savanne ontmoeten ze een olifant die zijn olifantenjong aan het wassen is. Ze ontmoeten ook nieuwsgierige zebra’s en hongerige giraffen. In het meer zien ze krokodillen die graag verstoppertje spelen en een nijlpaard dat zulke grote scheten laat dat het water ervan bubbelt! Ze zien ook een brullende leeuw, een snel jachtluipaard, dansende flamingo’s, een niezende neushoorn en zelfs brutale apen die bananen uit de picknickmand stelen.

Het boek is perfect voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Het boek is geschikt voor gezinnen met een vader en moeder, alleenstaande ouders, bonusouders en gezinnen met twee moeders.

In dit gepersonaliseerde kinderboek wordt het kind actief betrokken bij het voorlezen door bijvoorbeeld te trompetteren als een olifant, te brullen als een leeuw, scheetjes te laten als een nijlpaard, de tong uit te steken als een giraf en nog veel meer!

Schrijver: Anna Dybdal  Schrijver: Helena Joy  Schrijver: Sarah Conradsen 
Leeftijdsklasse
0 tot 4 jaar
pages
24 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label

Personaliseer Naam en de wilde dieren

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het kind

 
Schrijf hier de naam van de stad of het dorp waar het kind woont.

Gegevens over de moeder of een andere vrouwelijke volwassene

Schrijf hier 'mama' of de naam van een andere vrouwelijke volwassene die belangrijk is voor het kind.

Gegevens over de vader of een andere volwassene

Schrijf hier 'papa' of de naam van een andere volwassene die belangrijk is voor het kind. Deze persoon kan zowel een man als een vrouw zijn.
 

Zo gaan we met jouw gegevens om

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.