GRATIS VERZENDING bij aankoop van tenminste 2 boeken!
Voornaam van het kind:
NAAR SCHOOL!
Gepersonaliseerd schoolboek!

Naam gaat naar school

€ 23,99
Personaliseer het boek
Kies dit boek in een andere taal

Schoolboek voor alle kinderen die binnenkort beginnen op de basisschool.
- Dit boek is gebaseerd op het Nederlandse schoolsysteem -


Is jouw kind klaar voor de eerste dag op de basisschool? De eerste schooldag is een belangrijke gebeurtenis. De meeste kinderen verheugen zich erop, maar voor sommigen kan de blijdschap gepaard gaan met gevoelens van spanning of nervositeit. Een goede voorbereiding is belangrijk. Het geeft een kind een gevoel van veiligheid te weten wat het kan verwachten.

Dit persoonlijke boek is geschreven door psychologe en kinderboekenschrijfster Ina Victoria Haller. Het bevat situaties die herkenbaar zijn voor gezinnen met een kind dat binnenkort begint op de basisschool. Met dit boekje kunnen jullie je samen voorbereiden op de eerste schooldag. Door het hele boek heen staan vragen die bedoeld zijn om met het kind in gesprek te gaan over de gedachten en gevoelens die het heeft omtrent het beginnen op de basisschool.

Het boek is bedoeld om te worden voorgelezen aan kinderen die binnenkort naar school gaan, maar ook voor nieuwsgierige jongere broertjes of zusjes kan het leuk zijn om mee te luisteren. Het boek is zo geschreven dat het zowel past voor ouders die samenwonen als voor ouders die gescheiden zijn. Ook voor twee ouders van hetzelfde geslacht kan het boek passend worden gemaakt. Ben je een alleenstaande ouder dan kan een grootouder, oom of tante worden toegevoegd als tweede volwassene.

Leeftijdsklasse
4 tot 6 jaar
pages
32 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.

Personaliseer Naam gaat naar school

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, aangezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het kind

 
Schrijf hier de naam van de stad of het dorp waar het kind woont.
Schrijf hier de naam van de school waar het kind naartoe gaat. Maak de zin af: Naam gaat naar...

Gegevens over de moeder of een andere VROUWELIJKE volwassene

Schrijf hier de naam van een volwassen vrouw. Dit kan de moeder of bonusmoeder zijn. Het boek is zo geschreven dat de ouders van het kind samen kunnen wonen of apart.

Gegevens over de vader of een andere volwassene

Schrijf hier de naam van de vader of een andere volwassene. Dit kan zowel een man als een vrouw zijn. Het boek is zo geschreven dat de ouders van het kind samen kunnen wonen of apart.
 
 

Gegevens over de leraar

 
Kies welk geslacht de leraar heeft

Zo gaan we met jouw gegevens om

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.