Gebruik de code boek15 en ontvang 15% korting bij aankoop van tenminste twee boeken
Voornaam van het kind:
KERSTBOEK DEEL 2!
Een persoonlijk kerstavontuur
Voorbeeld van Een avontuurlijk kerstcadeau voor Naam en Naam

Een avontuurlijk kerstcadeau voor Naam en Naam

€ 23,99
Personaliseer het boek ⬇

Kies 1 of 2 hoofdpersonen. Meerdere haarstijlen mogelijk!


Een knus verhaal over één of twee lieve hoofdpersonen, die op magische wijze in de wonderlijke werkplaats van de Kerstman belanden. Hier ontmoeten ze alle schattige diertjes die ze leerden kennen in "Naam en Naam en het betoverende Kerstfeest". Samen met de dieren helpen ze met het voorbereiden van de cadeautjes, terwijl ze leren over alle leuke dingen die er gebeuren in de werkplaats van de Kerstman.

De twee hoofdpersonen snappen al snel dat ze hun goede humeur moeten combineren met een vleugje kerstmagie om de lange to-do-lijst van de Kerstman af te kunnen krijgen. Ze moeten speelgoed testen, cadeautjes inpakken en rendieren borstelen. En wie weet? Misschien wordt ze wel een hele bijzondere lift naar huis aangeboden?

Dit boek is een vervolg op "Naam en Naam en het betoverende kerstfeest", het succesvolle kerstverhaal van vorig jaar. De twee boeken zijn echter ook prima afzonderlijk van elkaar te lezen.

Je kiest zelf of je 1 of 2 kinderen op deze spannende reis wilt sturen. In het boek komen tevens 1 of 2 volwassenen voor, die aan het begin van het verhaal een bijrol spelen.

Schrijver: Anne Mette K Olesen
Illustrator: Meike Schneider

Leeftijdsklasse
4 tot 9 jaar
pages
24 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.

Personaliseer Een avontuurlijk kerstcadeau voor Naam en Naam

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het kind

 

Gegevens over het 2e kind

 

Volwassene(n) - kies eerst aantal!

Schrijf hier de naam van de volwassene waarmee de hoofdpersoon een brief schrijft aan de kerstman. Dit kan een ouder, bonusouder, grootouder, tante of oom zijn. Deze persoon wordt niet afgebeeld.
Schrijf hier de naam van de tweede volwassene waarmee de hoofdpersoon een brief schrijft aan de kerstman. Dit kan een ouder, bonusouder, grootouder, tante of oom zijn. Deze persoon wordt niet afgebeeld.

Zo gaan we met jouw gegevens om 🛡

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.