Naam van het kind:
Op reis door de ruimte!!
Persoonlijk ruimtereisboek

Naam en Naam op ruimtereis

€ 24,99
Personaliseer het boek

Voor alle kinderen die graag het heelal willen ontdekken!

De twee hoofdpersonen in dit persoonlijke kinderboek zijn gek op sterren en planeten. Ze hebben heel veel zin om de zon en alle spannende planeten in ons zonnestelsel te bezoeken. Op een avond besluiten ze daarom een raket te bouwen en de ruimte in te reizen.

Tijdens hun ruimtereis worden de twee hoofdpersonen hartelijk welkom geheten door de planeten en beleven ze veel spannende dingen. Ze ontmoeten Mars met zijn rode vulkaan en de grote Jupiter op wiens buik het stormt. Ze bouwen een sneeuwpop op de ijskoude Saturnus met zijn mooie ringen en vliegen voorzichtig langs de stralende Uranus, die scheetjes laat.

Op Neptunus worden ze bijna door een storm overvallen, waarna ze gelukkig even kunnen bijkomen op de dwergplaneet Pluto. Daar genieten ze van het uitzicht op de prachtige Melkweg. Mercurius, die gek is op spelen, is heel blij met het bezoek van de ruimteraket. En de mooie Venus tenslotte is hun redder in nood. Als de brandstof bijna op is helpt hij hen terug te keren naar de aarde.

De twee hoofdpersonen vliegen ook langs de zon, waar ze op jacht gaan naar een zonnestraal om mee naar huis te nemen als souvenir.

Het boek is niet alleen een fantasievol verhaal over astronaut zijn en de ruimte ontdekken, het bevat ook veel weetjes over de zon, de spannende planeten in ons zonnesysteem en het grote heelal.

De twee kinderen in het verhaal kunnen bijvoorbeeld een broer en zus zijn, een tweeling of vriendjes in de leeftijd van 5 tot 10 jaar.

Illustrator: Jonas Sonne  Schrijver: Stinne Lykke Valentin Nordvig 
Leeftijdsklasse
5 tot 10 jaar
pages
32 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label

Personaliseer Naam en Naam op ruimtereis

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 160 tekens).

Gegevens over Kind 1


 


Image missing
Schrijf hier de naam van de stad of het dorp waar het kind woont.

Gegevens over Kind 2

Dit kind kan een jonger broertje of zusje zijn, een tweelingbroertje/zusje of een vriendje/vriendinnetje, dat bij Kind 1 mag komen logeren.

 


Image missing

Aantal ouders waar Kind 1 mee samenwoont

Schrijf de naam van de ouder/bonusouder, die samenwoont met Kind 1. Deze persoon staat niet afgebeeld in de illustraties.
Schrijf de naam van de andere ouder/bonusouder, die samenwoont met Kind 1. Deze persoon staat niet afgebeeld in de illustraties.

Aantal extra personen dat Kind 1 onderweg opbelt

Kies niet dezelfde persoon of personen als hierboven

Schrijf de naam van de persoon die Kind 1 onderweg opbelt. Deze persoon staat niet afgebeeld in de illustraties. Dit kan een grootouder zijn, neef, nicht, oom tante, vriend(in) etc.
Schrijf de naam van de tweede persoon die Kind 1 onderweg opbelt. Deze persoon staat niet afgebeeld in de illustraties. Persoon 2 woont samen met persoon 1. Dit kan een grootouder zijn, neef, nicht, oom tante, vriend(in) etc.

Zo gaan we met jouw gegevens om

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.