Nicole van Beek portrait
Country Manager - Nederland & België

Nicole van Beek

Mijn naam is Nicole en ik ben Country Manager voor de Nederlandstalige markt bij Mijn Liefste Boek. Ik verzorg zowel de marketing als de klantenservice voor onze Nederlandstalige klanten. Daarnaast houd ik me bezig met het vertalen van de boekjes.

Al mijn hele leven ben ik gek op verhalen en op taal. Mijn passie voor taal overbrengen op anderen, dat doe ik graag. Ik heb jarenlang in het onderwijs gewerkt en lesgegeven aan tweetalige kinderen op Nederlandse scholen in het buitenland. In deze tijd van digitalisering is tijd met elkaar doorbrengen heel belangrijk, vind ik. Samen helemaal opgaan in een verhaal is één van de mooiste dingen die er zijn. Mijn eigen vier kinderen lees ik daarom regelmatig en met veel enthousiasme voor.

Ik houd van boeken met een boodschap, waar kinderen iets van leren. Het boekje over de verloren stem is mijn favoriet. Daarin ontdekt de hoofdpersoon dat ieder mens diep van binnen moedig en krachtig is, en dat je die moed en kracht zelf kunt oproepen wanneer je maar wilt. Een hele mooie boodschap, die onze kleine lezertjes kan helpen omgaan met hun verlegenheid. 

Heb je vragen voor ons of leuke ideeën, stuur mij dan een mailtje op nicole@mijnliefsteboek.nl.