Gebruik de code boek15 en ontvang 15% korting bij aankoop van tenminste twee boeken
Voornaam van het kind:
ACTIEBOEK!
Persoonlijk Transformersboek!
Voorbeeld van Naam en TRANSFORMERS: RESCUE BOTS komen in actie!

Naam en TRANSFORMERS: RESCUE BOTS komen in actie!

€ 23,99
Personaliseer het boek ⬇

1 hoofdpersoon. In dit persoonlijke kinderboek in stripverhaalvorm valt van alles te beleven!

De vier bekende Transformers - Boulder, Heatwave, Chase en Blades - krijgen een nieuwe missie: ze worden naar de aarde gezonden, waar ze onder de mensen moeten leven. Ze worden onderdeel van het reddingsteam van de stad. Hiervoor moeten ze zich vermommen als robots die kunnen veranderen in reddingsvoertuigen.

Boulder, Heatwave, Chase en Blades zijn niet zo enthousiast over hun nieuwe rol en het samenwerken met de mensen gaat niet helemaal zoals gepland. Gelukkig komt onze scherpe hoofdpersoon er snel achter dat dit verre van gewone robotten zijn. Hij besluit Boulder, Heatwave, Chase en Blades te helpen. Ze redden de bioscoop van de stad, die wordt aangevallen door een agressieve robot-dinosaurus, en zo wordt onze hoofdpersoon ook zelf onderdeel van het reddingsteam van de stad!

Samenwerken is de sleutel tot succes in dit spannende verhaal. Onze hoofdpersoon wordt de held van de dag en niet te vergeten de eerste menselijke vriend van Boulder, Heatwave, Chase en Blades.

Dit stripboek, met de originele illustraties van TRANSFORMERS: RESCUE BOTS, zit boordevol actie!

Leeftijdsklasse
4 tot 9 jaar
pages
36 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.

Personaliseer Naam en TRANSFORMERS: RESCUE BOTS komen in actie!

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het kind

 
Schrijf de naam van de stad of het dorp waar het kind woont.
Kies hier of het kind op school zit of op de kleuterschool

Zo gaan we met jouw gegevens om 🛡

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.