Gebruik de code boek15 en ontvang 15% korting bij aankoop van tenminste twee boeken
Voornaam van het kind:
KIES ZELF: 1, 2 OF 3 KINDEREN!
JOUW KIND ALS MY LITTLE PONY!
Voorbeeld van Naam, Naam en Naam  op zoek naar hun Cutie Marks

Naam, Naam en Naam op zoek naar hun Cutie Marks

€ 23,99
Personaliseer het boek ⬇

Kies 1, 2 of 3 hoofdpersonen.

Doe mee in dit magische avontuur met My Little Pony! Maak je eigen My Little Pony-boek, waarin jouw kind meespeelt als een van de schattige pony's. Je kiest in dit boek zelf hoeveel kinderen er meedoen in het verhaal en bepaalt zelf welke kleur elk kind krijgt als pony. Kies je voor één kind, dan krijgen de andere twee pony's de naam en de kleur van de pony's uit de tv-serie.

De drie kleine pony's in dit persoonlijke kinderboek hebben het druk. Ze zijn op zoek naar hun Cutie Marks - het symbooltje dat de pony's op hun flank krijgen als ze hun speciale talent gevonden hebben. De drie pony's reizen naar Ponyville om op bezoek te gaan bij Rainbow Dash, een van de oudere pony's waar ze allemaal enorm naar opkijken. Onderweg horen ze van andere pony's hoe zij hun Cutie Marks gekregen hebben. Tijdens hun reis leren onze lieve pony's hoe bijzonder het is om een My Little Pony te zijn en hoe waardevol vriendschap is!

Til het voorleesuurtje naar een ongekend niveau met dit schattige persoonlijke kinderboek. Het verhaal is afkomstig uit de serie “Friendship is Magic” en het boek bevat de originele illustraties die we allemaal kennen van tv.

Leeftijdsklasse
3 tot 6 jaar
pages
32 pagina's
delivery time
4-5 werkdagen
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.
Hardcover, hoogwaardig gecoat papier.

Personaliseer Naam, Naam en Naam op zoek naar hun Cutie Marks

Kies het formaat van je boek

Schrijf hier een persoonlijk berichtje voor het kind. Gebruik alsjeblieft geen smileys, gezien die niet kunnen worden getoond in de tekst. De tekst verschijnt op de eerste pagina van het boek voordat het verhaal begint (max 300 tekens).

Gegevens over het kind/de kinderen

Kies het aantal kinderen dat meespeelt in het verhaal. Op de illustraties staan altijd drie pony’s afgebeeld. Als je kiest voor één kind, dan krijgen de andere twee pony’s namen uit de tv-serie.
 

Kind 2

Deze pony heeft een roze strik in het haar.
 

Kind 3

 

Zo gaan we met jouw gegevens om 🛡

Alle informatie wordt geëncrypteerd verstuurd en bewaard. Jouw informatie is niet toegankelijk voor medewerkers bij Mijn Liefste Boek of voor medewerkers van samenwerkingspartners van Mijn Liefste Boek, tenzij je contact opneemt met een vraag over je bestelling. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling af te handelen en kan je te allen tijde inzien, aanpassen of laten verwijderen.